Tillverkare

Välkommen till Netflies !

butiken med ett av Europas största sortiment av kvalitétsflugor för det skandinaviska flugfisket !

Vi har flugmönster för alla fiskesituationer som en skandinavisk flugfiskare kan ställas inför. Vare sig det är harr, öring, röding, sik, regnbåge, lax, havsöring, gädda, abborre eller någon annan art som är målet. Förutom alla traditionella flugmönster innehåller våran collection många mönster som är helt nya på den svenska marknaden. Mönster från bl.a. Nya Zeeland, Tasmanien och Frankrike som har visat sig fungera kanon för våra skandinavska vatten. Hos oss hittar du dessutom unika torrflugeserierna ”Fly Fur” och ”Herles Collection” och mängder av mönster i supermaterialen tungsten och CDC.

Alla våra flugor är bundna på kvalitetskrok (Mustad, VMC och Daiichi) utav några av världens bästa flugbindare. Köper du dina flugor hos oss vet du att de håller när drömfisken hugger. Ett mindre antal mönster levereras dessutom på de nya circle hooks. 

Våran leverantör, Patrik Daugaard AB, mer känt som Dano Fly, är ett grossistföretag som levererat kvalitetsflugor på den skandinaviska marknade sedan 1987. Tidigare under namnet Jan Daugaard AB som drivs av den välkände flugfiskaren och guiden Jan Daugaard som har varit verksam i branchen i över 40 år. Erfarenheterna som Jan har fått genom sina år av fiske jorden runt har bla. resulterat i ett antal flugpaket som innehåller det viktigaste i flugväg för jakten på våra populäraste fiskarter. 

Har du problem att välja vilka flugor du vill ha? Eller varför inte ge bort en present till någon du känner. Ta en extra titt på våra färdiga paket. Förutom serien ”JD Collection”, så har vi på netflies plockat ihop ett antal egna paket i serien Netflies Collection. Här har vi samlat ihop de bästa flugorna för våra skandinaviska vatten och våra populäraste sportfiskar.

JUST NU HAR VI PROBLEM MED ORDERBEKRÄFELSER PÅ MAIL. ERA BESTÄLLNINGAR KOMMER IN SOM DOM SKA, MEN INGEN ORDERBEKRÄFTELSE SKICKAS UT

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Moms
0,00 kr Totalt

Priser inkl. moms

Till kassan

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället